Slajdovi

Online kurs za ručni vez

Nauči ručni vez iz udobnosti svog doma!


Sjećaš se svoje drage majke kako je pažljivo udijevala konac u iglu i predano vezla cvjetne pupoljke na bjelkastoj panami… često ti naumpadne ta scena i osjećaj koji je u tebi budila jer je majčina staloženost i smirenost punila sobu gdje ste boravile.

Kako si rasla rijeđe ste se viđale i još rjeđe imale vremena za vez, ali ti si još pamtila njene pokrete iglom, pridržavanje đerđefa i osmijehe kada završi sa vezom novog stolnjaka.
Danas si ti majka, supruga, kolegica i mnogo si zauzeta.


Danas si završila sa poslom, stigla kući, napravila ručak i jela, uspjela si sresti muža na kratko i već je pala noć. I jučer si tako, i prekjučer. I svaku noć zaspeš žaleći što danas nisi uradila nešto za sebe.

Imaš neku listu želja čime želiš da razbiješ svoju svakodnevnicu ali sve to traži previše angažmana, previše para ili previše vremena.
SlikaŠta ako ti pokažem da u tvojoj svakodnevnici ima vremena za tebe i da ćeš uživati u svakoj sekundi?Nauči ručni vez iz udobnosti svog doma i pokloni sebi pola sata mira dnevno

Uz online kurs za ručni vez savladat ćeš vještinu vezenja na jednostavan način te dobiti alate i podršku kako bi ti ručni vez postao novi omiljeni hobi ili izvor dodatne zarade.

U lekcijama koje su pred tobom otkrit ćeš tajne ručnog veza i to iz tvog omiljenog mjesta u domu.
Ručni vez je provjeren način oslobađanja od stresa čemu svjedoče mnoge žene s kojima sam sarađivala a kao rezultat dobiješ autentičan i nezamjenjiv rad. Rad koji izvezeš je idealna kućna dekoracija ili specijalan poklon za dragu osobu.

Želim naučiti vesti!

Šta dobijaš na kursu za ručni vez?

Pristupom Online kursu ručnog veza dobijaš:

4 video lekcije - pdf sažetak lekcija kursa - Pristup zajednici vezilja sa kursa
Modul 1

Pribor za vez

Naučit ćeš odabrati adekvatan pribor za vez, kako ga koristiti i gdje ga kupiti. Pribor za vez je potrošan materijal ali nije neophodno bacati velike svote novca na probavanje raznih stvari kad već znaš šta funkcioniše. Steći ćeš znanje o odgovarajućem platnu za vez, iglama, đerđefima i tipovima konaca i načinima njihovog kombinovanja radi dobivanja najboljeg rezultata tokom veza.

Modul 2

Izrada skice za vez i prenošenje na platno

Naučit ćeš izraditi vlastitu skicu za vez ručno ili online. Tako nećeš imati potrebe da preuzimaš tuđe skice koje vrlo često podliježu autorskim pravima nego ćeš pokazati svoju kreativnost na djelu. Savladavši ovaj modul znati ćeš odabrati adekvatan način prenošenja skice na platno u zavisnosti od samog rada.

Modul 3

8 tipova boda

Naučit ćeš osam osnovnih tipova boda koje možeš koristiti za vez bilo kojeg motiva! Objašnjene su varijacije nekih od ovih bodova a u našoj zajednici stalno obrađujemo nove bodove.

Modul 4

Kako završiti ručni rad?

Ukoliko svoj rad vezeš na đerđefu kroz ovaj modul ćeš usvojiti tri vrlo praktična načina kako da završiš vez i središ stražnju stranu đerđefa kako bi on bio spreman da ga okačiš na zid, staviš na policu ili pokloniš dragoj osobi.

Ako si vizuelni tip osobe video format lekcija ti omogućava da ih savladaš i praktično a ne samo teoretski, što je idealan način savladavanja novih vještina. Pristup lekcijama ćeš imati zauvijek te kurs možeš gledati u skladu sa svojim obavezama i vremenom, kada i gdje tebi odgovara.

Pored zajednice žena koje su uvijek tu da pomognu sa savjetom i informacijom, kroz grupu ćeš imati i moju podršku i mentorstvo o pitanjima koja te muče ili dodatno interesuju.Ovaj kurs je za tebe ako:

  • ti treba mentalni odmor od svakodnevnice
  • želiš ulagati u učenje novih vještina
  • voliš mirne aktivnosti koje možeš raditi iz udobnosti svog doma
  • voliš uposliti svoje ruke a odmoriti mozak
  • želiš kreirati unikatne poklone za svoje prijateljice
  • cijeniš ručni rad i tradiciju ručnog veza.

Testimonijali

Utisci žena koje su pohađale online kurs su najbolja potvrda njegove uspješnosti. Međutim, sada to ne moraju biti njihove riječi nego doslovno njihova djela, odnosno ručno izvezeni radovi koje su kreirale tokom kursa.

Nihada Omeragić

slika 4.jpg

Jedan od prvih Nihadinih radova

“Slučajno sam naišla na Online kurs i prijavila sam se bez predomišljanja. Naručila sam potrebni pribor za vez i čim sam to sve vidjela uživo znala sam da je ručni vez za mene. Odmah su se javile ideje a svakim radom sve više otkrivam svijet veza i mnogo mi se sviđa. Svaki Eminin savjet, pohvala, kritika je dobrodošla.”

Azra Hašić Moralić

slika 4.jpg

Azra uveliko veze i prodaje svoje radove

“Online kurs ručnog veza mi je pomogao da ostvarim dio svog sna! Uveliko svoje ideje pretvaram u vezove a svi oni su dijelom i rezultat Eminine moralne podrške, posebno nama koje se prvi put susrećemo sa ručnim vezom.”

Dženana Hasanović

slika 4.jpg

Dženanin poklon za sestru u nastajanju

“Kada sam saznala da postoji kurs za ručni vez i to online - objeručke sam ugrabila tu priliku! Dugo sam imala želju da naučim vez, između ostalog jer želim igrati ulogu u očuvanju naše tradicije. Kurs je sažet i jednostavan, tačno kako treba za nekoga ko ne poznaje ni osnovne pojmove u vezu. Sve je objašnjeno praktično, na primjerima tako da se može odmah krenuti sa vezom.”

Amina Čohadžić-Kovač

slika 4.jpg

Aminin vez na odjeći

“Kroz online kurs ručnog veza stekla sam znanje i tehnike veza koje je Emina nesebično podijelila sa nama. Zrači jednostavnošću, energijom i vidi se njena želja da uspješno savladamo vez - na to ne možete ostati imuni.”

Ko sam ja?

Ja sam Emina. Od malena sam bila kreativna ali nikad to nisam njegovala i zato mi je trebalo 23 godine da to otkrijem o sebi. Vjerujem u koncept cjeloživotnog učenja i zato sam samostalno savladala ručni vez kojim se uspješno bavim već 4 godine.

Uživam u mirnim aktivnostima kakav je ručni vez, u svom domu, uz omiljeni napitak i na miru sa svojim mislima.

Iza mene je preko 300 izvezenih radova, mnogo uspješnih saradnji kao što je ona sa kompanijom “Alma Ras” kao i zajednica od preko 100 žena koje su naučile ručni vez uz moju pomoć.

Moj put učenja i uvježbavanja vještine veza je trajao dugo, ali tvoj ne mora. Znanje koje sam sticala godinama želim podijeliti s tobom i biti tvoja podrška u učenju ručnog veza.
Slika 49
Danas si završila sa svim svojim poslovnim obavezama, pripremila si ukusni ručak u kojem si uživala sa mužem i onda si posvetila vrijeme sebi. Pola sata dnevno možda nije puno ali tebi pravi veliku razliku. Tokom tih pola sata dok su ruke zauzete iglom i koncem uz miris eteričnih ulja koji se razliježe prostorijom opuštaš se uz omiljeni podcast.

Da konačno upravljaš svojim mislima i pokloniš sebi pola sata dnevno mira i odmora pridruži nam se na online kursu ručnog veza.

Kako da se prijaviš?

Cijena kursa iznosi 120 KM/60 EUR a uplatu vršiš preko računa ili PayPala.
Slika

Naslov

Podnaslov

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
0 0